Ο Νίκος Μαρίου νέος επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης της Viohalco

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Νίκος Μαρίου νέος επικεφαλής στρατηγικής και ανάπτυξης της Viohalco
Ο Γιώργος Μίχος θα αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του κλάδου χάλυβα

O Νικόλαος Μαρίου, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κλάδου χάλυβα της Viohalco, αναλαμβάνει τη θέση του Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης των εταιριών του ομίλου, από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσω του νέου του ρόλου, ο κ. Μαρίου θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης των εταιριών της Viohalco.

Ο κ. Μαρίου, κατά τη μακρά θητεία του στη Διοίκηση του κλάδου χάλυβα, συνέβαλε σημαντικά στην καθιέρωση της Σιδενόρ ως ηγέτη στην αγορά χάλυβα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παράλληλα ο κ. Γεώργιος Μίχος, με πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο, θα αντικαταστήσει τον κ. Μαρίου, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του κλάδου χάλυβα.

Ο κ. Μίχος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος πτυχίου MBA από το Harvard Business School, ενώ έχει περισσότερα από 17 χρόνια ανώτερης διοικητικής εμπειρίας στον Όμιλο Lafarge/ Holcim στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider