Το δικό της Hilton αποκτά η Σαντορίνη

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το δικό της Hilton αποκτά η Σαντορίνη
hilton curio santorini
Τι θα περιλαμβάνει το νέο κατάλυμα, πότε αναμένονται τα εγκαίνια.

Ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της χώρας μας δίνει ο αμερικανικός ξενοδοχειακός κολοσσός Hilton. O λόγος για την Σαντορίνη η οποία αρχής γενομένης από το 2022, θα αποκτήσει το δικό της Hilton μετά και την συνεργασία franchise που σύναψε η εταιρεία Alexandros Ltd με τον ξενοδοχειακό κολοσσό για το Sea Breeze Santorini Beach Resort, Curio Collection by Hilton.

Το νέο κατάλυμα, το οποίο βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού θα είναι δυναμικότητας 37 δωματίων και θα διαθέτει ιδιωτική οργανωμένη παραλία, ενώ στη βεράντα του θα υπάρχει πισίνα και τζακούζι.

Εντός του ξενοδοχείο θα στεγάζονται επίσης δύο εστιατόρια και δύο μπαρ ενώ στις εγκαταστάσεις του θα περιλαμβάνονται ακόμα μια πισίνα καθώς και spa και fitness room.

«Έχοντας παρουσία πάνω από εξήντα χρόνια στην Ελλάδα και γεμάτοι ενέργεια από το πρόσφατο ξεκίνημά μας στην Κρήτη, είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τα σχέδιά μας στην Ελλάδα με το πρώτο ξενοδοχείο της Hilton στη Σαντορίνη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία με βαθιά γνώση του νησιού, την εταιρεία Alexandros Ltd, για να παρουσιάσουμε αυτό το μοναδικό, εντυπωσιακό ξενοδοχείο μπροστά στη θάλασσα»» ανέφερε σχετικά ο Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development της Hilton σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Σαντορίνη, η οποία υποδέχεται περισσότερα από δύο εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, κρίθηκε ως ιδανική τοποθεσία για το δεύτερο Curio Collection by Hilton ξενοδοχείο. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο Curio Collection άνοιξε φέτος στο νησί της Κρήτης. Η εκεί συνεργασία αφορά το Royal Senses Resort της Troulis Royal Collection το οποίο αποτελεί πλέον μέλος της Curio Collection by Hilton. Το Hilton της Κρήτης, έχει δυναμικότητα 179 δωμάτια και συνδυάζει τη διαχρονικότητα της Κρητικής φιλοξενίας με τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής με στόχο να χαράξει τον δικό του δρόμο στο Ελληνικό hospitality.

Σημειωτέον ότι η Curio Collection by Hilton έχει πάνω από 90 μοναδικά ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο που έχουν επιλεχτεί προσεκτικά με βάση το ξεχωριστό τους χαρακτήρα και προσωπικότητά τους. Κάθε ξενοδοχείο αποτελεί μια γνήσια αντανάκλαση του περιβάλλοντος χώρου του, που σημαίνει ότι κάθε μέλος της Curio Collection by Hilton είναι διαφορετικό και έχει τη δική του ιστορία να αφηγηθεί στους επισκέπτες.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα η ανάπτυξη των μονάδων υπό την συγκεκριμένη επωνυμία είναι ραγδαία, με περισσότερες από 20 νέες μονάδες να κατασκευάζονται αυτήν τη στιγμή από άκρη σε άκρη στην Ευρώπη. Στόχος όπως εξήγησε ο κ. Fitzgibbon είναι να διπλασιαστεί η παρουσία της εταιρείας στην γηραιά ήπειρο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Σχετικά με το νέο Hilton της Σαντορίνης, τα εγκαίνια του οποίου αναμένονται την άνοιξη του 2022, ο Μιχάλης Καραμολέγκος, ιδιοκτήτης της Alexandros Ltd, δήλωσε: «Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της φιλοξενίας στη Σαντορίνη, με τη διοργάνωση εκδρομών και μεταφορών σε ξενοδοχεία και βίλες, μας καθιστά ιδανικούς συνεργάτες για το λανσάρισμα του πρώτου ξενοδοχείου της οικογένειας Hilton στο νησί. Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτήν τη συνεργασία και ανυπομονούμε να διευρύνουμε τη σχέση μας στο μέλλον. Σχεδιάζουμε να είμαστε έτοιμοι για τα εγκαίνια του ξενοδοχείου την επόμενη σεζόν και αδημονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες σε έναν τόσο εντυπωσιακό χώρο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υψηλή πληρότητα παρατηρείται στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης για τα δύο Σαββατοκύριακα της 85ης ΔΕΘ

Ποια θα είναι η «επόμενη μέρα» για τη ΓΕΚΕ (President) – Δεν πωλείται το ξενοδοχείο

Microsoft: Εξετάζει επένδυση σε ινδική startup εκπτωτικών ξενοδοχείων

gazzetta
gazzetta reader insider insider