Ελλάδα
02-08-2021 | 18:12

Premia Propertes: Εισαγωγή νέων μετοχών στο ΧΑ

Newsroom
Μοιράσου το
Premia Propertes: Εισαγωγή νέων μετοχών στο ΧΑ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Διοίκηση και στελέχη της Premia Properties AE με αφορμή την πρόσφατη εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 52.083.381 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Ηλίας Γεωργιάδης κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Υποδεχόμενος τα μέλη της Διοίκησης της Premia AE, o διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την επιτυχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αλλά και για την ευρύτερη προσπάθεια από πλευράς τους να δημιουργήσουν ακόμη μια εισηγμένη εταιρία που αναπτύσσεται στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Premia Properties, Ηλίας Γεωργιάδης τόνισε ότι «η εν λόγω αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα βοηθήσει την Premia να πραγματοποιήσει νέες επενδύσεις, αυξάνοντας το μέγεθός της και επιτυγχάνοντας τους στόχους της» υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.