Η Duolingo ανεβάζει το εύρος τιμών για την IPO

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Duolingo ανεβάζει το εύρος τιμών για την IPO
Duolingo
Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για γενικούς εταιρικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων σε δραστηριότητες, προϊόντα και τεχνολογίες, ενώ έχει υποβάλει αίτηση εισαγωγής στον Nasdaq.

Σε αύξηση του προτεινόμενου εύρους τιμών στα 95 με 100 δολάρια, από τα 85 με 95 δολάρια προηγουμένως, προχώρησε η εφαρμογή εκμάθησης ξένων γλωσσών, Duolingo.

Σύμφωνα με το Reuters, η εταιρεία σχεδιάζει αρχική δημόσια προσφορά, ύψους 5,1 εκατ. μετοχών, με στόχο να αντλήσει έως και 511 εκατ. δολάρια, ενώ περίπου 1,4 εκατ. μετοχές θα πωληθούν από τους μετόχους, με τα έσοδα να μην καταλήγουν στην εταιρεία.

Οι Goldman Sachs και Allen & Co. ηγούνται της κοινοπραξίας των τραπεζών που έχουν αναλάβει την IPO.

Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για γενικούς εταιρικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων σε δραστηριότητες, προϊόντα και τεχνολογίες, ενώ έχει υποβάλει αίτηση εισαγωγής στον Nasdaq, με κωδικό μετοχής «DUOL».

Με πάνω από 500 εκατομμύρια λήψεις, η εφαρμογή Duolingo είναι η κορυφαία στην εκπαιδευτική κατηγορία τόσο στο Google Play όσο και στο App Store της Apple, ενώ η εταιρεία έχει περίπου 40 εκατ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες που μαθαίνουν 40 γλώσσες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider