Η MLS διόρισε την Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ ως χρηματοοικονομικό σύμβουλο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η MLS διόρισε την Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ ως χρηματοοικονομικό σύμβουλο
Με σκοπό την οικονομική αναδιάρθρωση και την άντληση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση του επιχειρηματικού σχεδίου της Εταιρείας.

Tην Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ διόρισε η MLS να ενεργεί ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλός της με σκοπό α) την οικονομική αναδιάρθρωση και β) την άντληση κεφαλαίων για τη χρηματοδότηση του επιχειρηματικού σχεδίου της Εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γ. Βακάρος σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε προσλάβει την Whitetip, μια κορυφαία χρηματοοικονομική εταιρεία, ως χρηματοοικονομικό μας σύμβουλο. Η Whitetip θα αξιολογήσει και θα συμβουλεύει την MLS στις στρατηγικές της επιλογές της Εταιρείας, οι οποίες περιλαμβάνουν την αύξηση κεφαλαίου, την αναδιάρθρωση χρέους και χρηματοοικονομική αναδιοργάνωση.

Ο διορισμός της Whitetip εναρμονίζεται πλήρως με τη συνεχή δέσμευση της Εταιρείας να εφαρμόσει έναν επιχειρησιακό και οικονομικό εξορθολογισμό της για την παροχή καλύτερων αποτελεσμάτων σε ενδιαφερόμενα μέρη και πιστωτές στο μέλλον».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider