Deloitte: Αφήνει τους υπαλλήλους της να δουλέψουν από το σπίτι ή στο γραφείo

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Deloitte: Αφήνει τους υπαλλήλους της να δουλέψουν από το σπίτι ή στο γραφείo
Ο CEO της Deloitte, Ρίτσαρντ Χιούστον προς τους εργαζόμενους, ανέφερε πως δεν θα είναι υποχρεωτική η επιστροφή τους στο γραφείο μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.

Δυνατότητα επιλογής για επιστροφή στο γραφείο ή διατήρησης της τηλεργασίας θα έχουν οι περίπου 20.000 υπάλληλοι της Deloitte στο Ηνωμάνο Βασίλειο όταν αρθούν πλήρως οι περιορισμοί για τον κορονοϊό.

Σε mail που έστειλε ο CEO της Deloitte, Ρίτσαρντ Χιούστον προς τους εργαζόμενους, ανέφερε πως δεν θα είναι υποχρεωτική η επιστροφή τους στο γραφείο μετά τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.

Η κίνηση της Deloitte έρχεται ενώ οι βασικοί ανταγωνιστές και υπόλοιπες 3 εταιρείες εκ του Big 4, (KPMG, Ernst & Young και PwC) έχουν ανακοινώσει στους εργαζόμενους τους πως θα χρειαστεί να βρίσκονται στο γραφείο 2 ή 3 μέρες της εβδομάδας, μόλις παρέλθουν οι περιορισμοί για τον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τζόκερ: Δύο νικητές στην mega κλήρωση των 28,8 εκατ. ευρώ

Πόσοι εργαζόμενοι «λείπουν» από τα σούπερ μάρκετ

Τετραήμερη εργασία και 6ωρο στις προτιμήσεις των εργαζομένων για το καλοκαίρι - Κερδίζουν έδαφος οι Early Fridays

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider