Ελλάκτωρ: Ανάκληση πληρεξουσίου για εκπροσώπηση στη Γ.Σ. από τη Greenhill

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: Ανάκληση πληρεξουσίου για εκπροσώπηση στη Γ.Σ. από τη Greenhill
Σε ανάκληση πληρεξουσίου, το οποίο παρείχε δικαίωμα άσκησης δικαιωμάτων ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ, προχώρησε η Greenhill Investments Limited, συμφερόντων των κ.κ. Δημητρίου Μπάκο και Ιωάννη Καϋμενάκη. 

Σε ανάκληση πληρεξουσίου, το οποίο παρείχε δικαίωμα άσκησης δικαιωμάτων ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ, προχώρησε η Greenhill Investments Limited, συμφερόντων των κ.κ. Δημητρίου Μπάκο και Ιωάννη Καϋμενάκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Greenhill Investments Limited μέτοχος της Εταιρείας (η οποία ελέγχεται από την Iceberg Capital Limited, και η οποία, μαζί με την Akron Trade and Transport S.A, ελέγχεται από κοινού από τους κ.κ. Δημήτριο Μπάκο και Ιωάννη Καϋμενάκη, οι οποίοι δρουν συντονισμένα) ανακαλεί το από 30.03.2021 πληρεξούσιό της, το οποίο παρείχε στους κ.κ. Ιάκωβο Βενιέρη, Αλέξανδρο Εξάρχου και Ιωάννη Κατσούδα, ως πληρεξουσίους του ανωτέρω μετόχου δικαίωμα άσκησης δικαιωμάτων ψήφου κατά τη διακριτική τους ευχέρεια για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Ελλάκτωρ (02.04.2021 και τυχόν επαναληπτικής ή και μετ’ αναβολή αυτής), για το σύνολο των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει η μέτοχος και τα οποία είναι 42.980.666, δηλαδή ποσοστό 20,0589% επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider