Πώς θα λειτουργήσουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ έως την Πρωτοχρονιά

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα λειτουργήσουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ έως την Πρωτοχρονιά

Από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ μέχρι και την Τετάρτη, ενώ το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που λειτουργούν με click away είναι ανοιχτά από τις 7:00 έως τις 21:00.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ωστόσο το ωράριο θα τροποποιηθεί και τα υποκαταστήματα των μεγάλων αλυσίδων θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Να θυμίσουμε ότι το σύνολο του λιανεμπορίου εκτός των βιβλιοπωλείων, λειτουργεί αποκλειστικά με click away, δηλαδή για online παραγγελίες και δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων που έχουν γίνει προπαραγγελία από το κατάστημα.

Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ή μέσω κινητών συσκευών με την εφαρμογή NFC που επιτρέπει την επικοινωνία υπηρεσιών e-banking με το POS μιας επιχείρησης.

Για τη μετάβαση σε εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ οι καταναλωτές πρέπει να στέλνουν μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 2, ενώ σε περίπτωση click away θα πρέπει να έχουν διαθέσιμο και το email της επιχείρησης που επιβεβαιώνει την προπαραγγελία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider