Απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας με την Εθνική Ασφαλιστική

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας με την Εθνική Ασφαλιστική

Η σημασία της προστασίας του σπιτιού είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά εν μέσω της πανδημίας. Στην εποχή του «Μένουμε Σπίτι», η ασφάλεια της κατοικίας αλλά και των περιεχομένων της είναι πιο κομβική από ποτέ. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει, με τον καλύτερο τρόπο, η Εθνική Ασφαλιστική, διαθέτοντας το νέο πρόγραμμα Full [Home].

Ανταποκρινόμενο στις αυξημένες ανάγκες της εποχής, αλλά και αναγνωρίζοντας τα νέα οικονομικά δεδομένα που φέρνει η πανδημία, το πρόγραμμα Full [Home] της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη με αυξημένα όρια αποζημίωσης.

Και επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, διατηρώντας το κόστος σε προσιτά επίπεδα. Χάρη στην προσθήκη νέων σύγχρονων καλύψεων σε όλα τα πακέτα (Basic, Extra, Advance, Max) το πρόγραμμα Full [Home] περιλαμβάνει και τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής.

Έτσι, επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να ασφαλίσουν την οικοδομή αλλά και το περιεχόμενο, τόσο των κύριων, όσο και των βοηθητικών χώρων που ανήκουν σε κάθε κατοικία. Και επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης και με βάση ην αναλογία της ασφαλιζόμενης οικοδομής, επί της αξίας των κοινόχρηστων και κοινόκτητων χώρων των πολυκατοικιών.

Έτσι, το νέο πρόγραμμα Full [Home] προσφέρει τη σιγουριά μιας πρότασης ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης, με εγγύηση την πολυετή εμπειρία της Εθνικής Ασφαλιστικής. Και επιπλέον, την ευελιξία επιλογής καλύψεων, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, την σαφήνεια στους όρους του προγράμματος, που εξασφαλίζει την κατανόηση των καλύψεων και των υποχρεώσεων των δύο πλευρών. Αλλά και την παροχή της υπηρεσίας επείγουσας τεχνικής βοήθειας 24/7 σε όλα τα πακέτα χωρίς καμία επιβάρυνση στο ασφάλιστρό σας, για την εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης για τεχνική βοήθεια.

Παράλληλα, η Εθνική Ασφαλιστική αναγνωρίζει τις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία. Έτσι, μέσα από το ειδικό πρόγραμμα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ προσφέρει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να πραγματοποιήσουν την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον SARS-CoV-2 με ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Προστατεύστε την οικογένειά σας κάνοντας το μοριακό τεστ κορονοϊού με ελάχιστο κόστος.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο δίκτυο του Συμβεβλημένου Διαγνωστικού Κέντρου AFFIDEA (ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα που διαθέτουν τον εξοπλισμό να διενεργούν τη συγκεκριμένη εξέταση, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr ή από το τηλεφωνικό κέντρο 18189 – Ελλάδα ή +302130318189 – Ελλάδα και εξωτερικό).

Οι κάτοχοι του Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, μπορούν να απευθυνθούν σε ιατρό του εν λόγω δικτύου, και εφόσον κριθεί απαραίτητο, να υποβληθούν στην εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) σε ένα από τα κατάλληλα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα της Affidea, καταβάλλοντας μόνον μία ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) ή στον ιστότοπο της Εταιρείας www.ethniki-asfalistiki.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider