Construction: Το περιοδικό για τις Υποδομές και τα Μεγάλα Τεχνικά Έργα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Construction: Το περιοδικό για τις Υποδομές και τα Μεγάλα Τεχνικά Έργα
Τον Δεκέμβριο κυκλοφορεί το πρώτο τεύχος του νέου περιοδικού της Boussias Communications, με αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Η αγορά και τα στελέχη των Υποδομών και των Μεγάλων Τεχνικών Έργων αποκτούν ένα νέο, καινοτόμο και πλούσιο σε θεματολογία μέσο επικοινωνίας. Το μηνιαίο περιοδικό Construction της Boussias Communications έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ενημέρωση της κατασκευαστικής αγοράς.

Σε κάθε του έκδοση, το Construction ξεχωρίζει για την ανταπόκριση από τους θεσμούς της αγοράς. Αποτελώντας ένα forum επικοινωνίας και διαλόγου αποτελεί βήμα επικοινωνίας τόσο των θεσμικών φορέων των Υποδομών και των Μεγάλων Τεχνικών Έργων όσο και του Υπουργείου Υποδομών. Μέσω της αρθρογραφίας και των συνεντεύξεων, αναδεικνύονται και τίθενται επί τάπητος όλα όσα απασχολούν την αγορά.

Στη θεματολογία του περιοδικού ξεχωριστή θέση κατέχουν οι παρουσιάσεις έργων μεγάλης κλίμακας. Η ειδοποιός διαφορά όμως του Construction με τα υπόλοιπα έντυπα της αγοράς έγκειται στο γεγονός πως προβάλλονται οι πρωταγωνιστές των έργων ή και οι ομάδες που συνέλαβαν το όραμα και συμμετείχαν στην πραγματοποίησή του. Από την ίδια φιλοσοφία διαπνέονται και τα ειδικά αφιερώματα κάθε τεύχους, στα οποία παρουσιάζονται λύσεις, προϊόντα και καινοτόμα πρότζεκτ της αγοράς.

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι οι τοποθετήσεις ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων του τομέα των Υποδομών και των Μεγάλων Τεχνικών Έργων. Μέσω των προσωπικών απόψεων που καταθέτουν, συμβάλλουν στην προώθηση θεμάτων που άπτονται του κλάδου, βάσει της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας τους.

Το μηνιαίο περιοδικό Construction αποτελεί το εγκυρότερο βήμα επικοινωνίας για τον κλάδο των Υποδομών και των Μεγάλων Τεχνικών Έργων, καθώς φέρνει σε επαφή όλους τους «παίκτες», από τις κατασκευαστικές εταιρείες, τα μελετητικά γραφεία και τις εταιρείες δόμησης-τεχνικών υλικών έως τις επιχειρήσεις παροχής σχετικών υπηρεσιών για τον κλάδο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider