Η Eurolife FFH στο πλευρό των ασφαλισμένων της στην Καρδίτσα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Eurolife FFH στο πλευρό των ασφαλισμένων της στην Καρδίτσα
Η εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος του βιολογικού καθαρισμού, μέχρι του ποσού των 180 ευρώ.

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους, κάθε φορά που χρειάζονται τις υπηρεσίες της. Με αφορμή το μέγεθος της καταστροφής από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εξελίχθηκαν στην πόλη της Καρδίτσας και σε όλο το νομό, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε ενέργειες για την υποστήριξη των πληγέντων ασφαλισμένων της.

Ήδη από την πρώτη στιγμή, η Eurolife FFH κινήθηκε άμεσα και με αποφασιστικότητα. Μέσα σε μόλις δύο ημέρες από το πέρασμα της κακοκαιρίας, μια ομάδα υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας βρέθηκε στην Καρδίτσα, με σκοπό να δει το μέγεθος του προβλήματος, ενώ είχε προηγηθεί από το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, η άφιξη πραγματογνωμόνων, οι οποίοι καταγράφουν και εκτιμούν τις ζημιές που έχουν προκληθεί. Οι άνθρωποι της Eurolife FFH απέδειξαν ότι η εταιρεία κάνει πραγματικότητα τη δέσμευσή της να είναι δίπλα στους ασφαλισμένους της, όποτε προκύπτει ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, η Eurolife FFH ανακοινώνει μια σειρά από ενέργειες για τους πληγέντες ασφαλισμένους της που διαθέτουν όχημα με έδρα οποιαδήποτε περιοχή του νομού, καθώς και κάλυψη καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος του βιολογικού καθαρισμού, μέχρι του ποσού των €180, ανεξαρτήτως του ποσού επισκευής της ζημιάς, ενώ παρέχει χωρίς επιβάρυνση τη δεύτερη μεταφορά από τον τόπο του βιολογικού καθαρισμού σε συνεργείο (εντός ή εκτός νομού) για τα οχήματα που έχουν κριθεί επισκευάσιμα και πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, προσφέροντας μια σημαντική διευκόλυνση στους ζημιωθέντες ασφαλισμένους της. Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τις ενέργειες αυτές, οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο ή με την εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, η Eurolife FFH ανακοίνωσε άμεσες ρυθμίσεις για τους ασφαλισμένους της στους νομούς Καρδίτσας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ηλείας, Μεσσηνίας και Αχαΐας, προχωρώντας σε τρίμηνη παράταση πληρωμών/αναστολή ακυρώσεων σε όλες τις ανανεώσεις των συμβολαίων Ζωής, Υγείας και Περιουσίας. Παράλληλα, με τις ζημιές να καταγράφονται και να εκτιμώνται ήδη, η Eurolife FFH έχει θέσει ως πρώτη της προτεραιότητα την άμεση αποζημίωση, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση αποτελεί βασικό κριτήριο για την ανακούφιση εκείνων που έχουν υποστεί ζημιές.

Με την προσφορά εξοπλισμού στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας, την παροχή 25% έκπτωσης στα συμβόλαια ασφάλισης οχήματος του προσωπικού του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη της Καρδίτσας, η Eurolife FFH επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, με συνέπεια, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider