Boeing: Στους αιθέρες και πάλι τα 737 Max τον Ιανουάριο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Boeing: Στους αιθέρες και πάλι τα 737 Max τον Ιανουάριο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Τα αεροσκάφη 737 MAX βρίσκονται «καθηλωμένα», μετά τα δύο πολύνεκρα δυστυχήματα που κόστισαν τη ζωή 346 επιβατών.

Στους αιθέρες για εμπορικές πτήσεις θα βρεθούν και πάλι τα «καθηλωμένα» Boeing 737 Max όπως ανακοίνωσε ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα 737 MAX θα είναι και πάλι διαθέσιμα για εμπορικές πτήσεις τον Ιανουάριο, ενώ οι παραδόσεις αεροσκαφών αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι τον Δεκέμβριο.

Να υπενθυμισουμε πως τα αεροσκάφη 737 MAX βρίσκονται «καθηλωμένα», μετά τα δύο πολύνεκρα δυστυχήματα που κόστισαν τη ζωή 346 επιβατών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα «δώρα» της ΔΕΘ για μισθωτούς, συνταξιούχους και οικογένειες με παιδιά

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες τένις του 2026;

Σούπερ μάρκετ: Στα ράφια 1.740 κωδικοί με χαμηλότερες τιμές - Στο 9,5% η μέση μείωση - Αναλυτικές λίστες

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider