Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου
Από βασιλικές οικογένειες μέχρι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ, ο πλούτος φαίνεται πως είναι οικογενειακή υπόθεση.

Σε πολλές περιπτώσεις ο πλούτος είναι οικογενειακή υπόθεση και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται μερικές από τις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου.

Μέλη της οικογένειας από διαφορετικές γενιές καλύπτουν καίριες θέσεις. Τα γηραιότερα μέλη στηρίζουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, ενώ τα νεότερα φέρνουν αέρα ανανέωσης και καινοτομίες!

Δείτε ποιες είναι οι 10 πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, σύμφωνα με το Bloomberg:

Πίσω από την αλυσίδα καταστημάτων Walmart βρίσκεται η οικογένεια Γουόλτον. Η περιουσία της εκτιμάται πως φτάνει τα 190,5 δισ. δολάρια, κάνοντας την, την πλουσιότερη οικογένεια του κόσμου, σύμφωνα με το Bloomberg.

Πίσω από τη δημοφιλή σοκολατοβιομηχανία Mars βρίσκεται η ομώνυμη οικογένεια, η περιουσία της οποίας εκτιμάται πως αγγίζει τα 126,5 δισ. δολάρια.

Η οικογένεια Κοχ βρίσκεται πίσω από τον όμιλο Koch και στην 3η θέση των πλουσιότερων οικογενειών του κόσμου. Η περιουσία της εκτιμάται πως φτάνει τα 124,5 δισ. δολάρια.

Εκτιμάται πως η περιουσία της βασιλικής οικογένειας Αλ Σαούντ φτάνει τα 100 δισ. δολάρια.

Η οικογένεια Γουέρτχάιμερ που βρίσκεται πίσω από τον όμιλο πολυτελών προϊόντων Chanel εκτιμάται πως έχει περιουσία περί τα 57,6 δισ. δολάρια.

Η οικογένεια Ερμές βρίσκεται πίσω από τον όμιλο πολυτελών ενδυμάτων και αξεσουάρ Hermes και εκτιμάται πως η περιουσία της φτάνει τα 53,1 δισ. δολάρια.

Οι οικογένειες Βαν Νταμ, Ντε Σπόελμπερτς και Ντε Μέβιους βρίσκονται πίσω από την πολυεθνική ποτοποιία και ζυθοποιία Anheuser-Busch InBeV. Σύμφωνα με το Bloomberg «αξίζουν» περί τα 52,9 δισ. δολάρια.

Οι οικογένειες Μπέρινγκερ και Βον Μπάουμπαχ βρίσκονται πίσω από τον όμιλο Boehringer Ingelheim που δραστηριοποιείται στην έρευνα, ανάπτυξη, παρασκευή και προώθηση νέων φαρμάκων για ανθρώπινη και κτηνιατρική χρήση και εκτιμάται πως η περιουσία τους φτάνει τα 51,9 δισ. δολάρια. 

Η περιουσία της οικογένειας Αμπάνι, πίσω από τον όμιλο που δραστηριοποιείται - μεταξύ άλλων - στον τομέα των υδρογονανθράκων εκτιμάται πως φτάνει τα 50,4 δισ. δολάρια. 

Οι οικογένειες Κάργκιλ και ΜακΜίλαν βρίσκονται πίσω από τον κολοσσό προϊόντων και υπηρεσιών Cargill και οι περιουσίες τους εκτιμάται πως φτάνουν τα 42,9 δισ. δολάρια. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

09:15

Βενεζουέλα: Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για τους κινδύνους για την υγεία των επιζώντων των δύο σεισμών

09:02

Πώς αναπτύχθηκε η πολυκατοικία στη σύγχρονη Ελλάδα

08:52

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: 3.889 νεκροί

08:43

Η κυβέρνηση Τραμπ σκοπεύει να χαλαρώσει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από τα φορτηγά

08:30

Γιώργος Βενιέρης: Πώς η Green Beverages θα εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο ελληνικό όμιλο better-for-you ποτών

08:24

Η οικογένεια που διοικεί τους Σαν Αντόνιο Σπερς εδώ και 30 χρόνια

08:20

Τι σηματοδοτεί η είσοδος της ΑΒ Βασιλόπουλος στον κλάδο του catering

08:18

Ισπανία: Δασική πυρκαγιά στην Αλμερία - Δώδεκα νεκροί

08:15

«Ορμητήριο» το λιμάνι της Ηγουμενίτσας για την γεώτρηση στο Block 2 - Μέσα στο μήνα κατατίθεται η ΣΜΠΕ

08:07

Σπριντ 50 ημερών για να τεθούν σε ισχύ οι μειώσεις τιμών στο ράφι - Τι περιλαμβάνει η συμφωνία κυβέρνησης-αγοράς

08:02

O υψηλός πληθωρισμός απειλεί και το ΑΕΠ - Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για την ανάπτυξη

08:00

CSRD: Μόνο 9 στις 52 ελληνικές επιχειρήσεις έχουν επιστημονικά τεκμηριωμένους κλιματικούς στόχους

07:54

Η κόντρα για την ακρίβεια - Oι πόντοι στη ΝΔ λόγω των συντάξεων χηρείας - H επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και ο… Εδεσσαϊκός

07:48

Η χρονική παράταση στο οδικό ΣΔΙΤ «Καλαμάτα - Μεθώνη» φέρνει αποζημιώσεις 79,3 εκατ. στον ιδιώτη (AKTOR)

07:41

Από τον Ασπρόπυργο μέχρι τη Θεσσαλονίκη: Οι τοξικοί καπνοί φέρνουν στο φως ένα κενό που η Ελλάδα δεν έχει καλύψει ακόμη

07:32

Κάθετος Διάδρομος: Ανοίγει «πόρτα» σε Σερβία και Βόρεια Μακεδονία - Τα σχέδια της «επόμενης ημέρας»

07:26

Το μονόπλευρο deal του Τραμπ με το Ιράν «βουλιάζει» στα νερά του Ορμούζ

07:20

Ellininon Sports Park: «Ανοίγει» στις 20 Ιουλίου, πώς θα είναι οι εγκαταστάσεις - Κέρδισε το «στοίχημα» η Lamda

07:12

Με «όχημα» το Λουξεμβούργο, η Eurobank μπαίνει στα family offices

07:04

Χωρίς κραδασμούς ο «Ηρακλής» - Βλέπουν εξαγορές - Δεύτερος γύρος κατά της Booking

23:50

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Νετανιάχου - Τραμπ

23:44

ΟΗΕ: Τουλάχιστον 265 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία τον Ιούνιο από ρωσικά πλήγματα

23:40

Μέτσολα: Πρέπει να δείξουμε στους πολίτες ότι έχουμε την ικανότητα να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες τους

23:31

Επιτροπή Δεοντολογίας: Εισήγηση μομφής για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

23:22

Ερντογάν: Αισιόδοξος για τα F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ

23:16

Wall Street: Rebound για τα chip, κέρδη άνω του 1% για τον Nasdaq

23:01

Τσίπρας: «Το πρόβλημα της χώρας και της πολιτικής τοξικότητας την οποία ζούμε, δεν είναι ο Άδωνις, αλλά ο αδωνισμός»

22:39

ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης - Παππάς ζητούν να μην αναβληθεί η Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου

22:28

Πιερρακάκης: «Η ανταγωνιστικότητα θα καθορίσει τη θέση της Ευρώπης στον κόσμο»

22:23

Κέρδη άνω του 1% για τον χρυσό


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider