Manifest: Νέο ρεκόρ αύξησης τζίρου και προσλήψεων εργαζομένων

Ελένη Μπότα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Manifest: Νέο ρεκόρ αύξησης τζίρου και προσλήψεων εργαζομένων
Για το 2019 οι προβλέψεις για την οικονομική πορεία της Manifest είναι εξίσου εντυπωσιακές καθώς όπως τονίζει στο insider.gr o ιδρυτής της εταιρείας, Διονύσης Αμμολοχίτης ο τζίρος με τα νέα έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία, θα σημειώσει αύξηση 30% σε σχέση με το 2018.

Ραγδαία ανάπτυξη συνεχίζει να καταγράφει η Manifest, μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων (Facility Management).

Η εταιρεία που τα τελευταία χρόνια κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα μεγέθη της, παρά την κρίση, κατέγραψε νέο ρεκόρ μέσα στο 2018, αυξάνοντας θεαματικά τόσο τις πωλήσεις, όσο και τον αριθμό των έργων και των εργαζομένων της.

Ειδικότερα το 2018 ο τζίρος της Manifest ανήλθε στα 10,09 εκατ. ευρώ,. από 7,59 εκατ. ευρώ το 2017, σημειώνοντας αύξηση 32,9%.
Εξίσου θεαματική είναι και η αύξηση του αριθμού των εργαζομένων της κατά 53,3%, οι οποίοι ανήλθαν πέρυσι στους 690, από 450 το 2017, με αντίστοιχη αύξηση του στελεχιακού δυναμικού της κατά 54,5%.

Τέλος η Μanifest η οποία στο πελατολόγιο της συγκαταλέγονται μεγάλες εταιρείες όπως η Coca-Cola και η Nestle, το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τα ΙΚΕΑ κλπ, πρόσθεσε πρόσφατα ένα ακόμη μεγάλο πελάτη στο portfolio της.

Πρόκειται για μία πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στη Βουλιαγμένη, μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στην χώρα μας και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις αρχές Απριλίου.

Για το 2019 οι προβλέψεις για την οικονομική πορεία της Manifest είναι εξίσου εντυπωσιακές καθώς όπως τονίζει στο insider.gr o ιδρυτής της εταιρείας, Διονύσης Αμμολοχίτης ο τζίρος με τα νέα έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία, θα σημειώσει αύξηση 30% σε σχέση με το 2018.
Σήμερα, «αποτελούμε μια παραγωγική και αναπτυσσόμενη ομάδα επαγγελματιών, με 690 εργαζόμενους που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε 1.100 κτιριακές εγκαταστάσεις», σημειώνει ο κ. Αμμολοχίτης.

Ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μanifest είναι το Trulios το πιο σύγχρονο σύστημα ψηφιοποίησης ελέγχου σε πραγματικό χρόνο και αξιολόγησης ολοκληρωμένων υπηρεσιών facility management.

Το Trulios είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης, παρακολούθησης, επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ πελατών, εταιρείας και ομάδων εργασίας.

Ένα software που αυξάνει την απόδοση, την παραγωγικότητα και μειώνει τις δαπάνες της επιχειρηματικής λειτουργίας προσφέροντας ταχύτητα, διαφάνεια και ταυτόχρονη ενημέρωση παρακολουθώντας online την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας για κάθε εγκατάσταση της εταιρείας του πελάτη.

Η καινοτόμα λειτουργία του βελτιστοποιεί την επιχείρηση με το πάτημα ενός κουμπιού είτε στο κινητό, είτε στον υπολογιστή προσφέροντας τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της, για κάθε εγκατάσταση και για απεριόριστους χρήστες, να έχουν πρόσβαση στον έλεγχο των υπηρεσιών που παραδίδονται τη στιγμή εκείνη, καθώς και στα αιτήματα – θέματα που έχουν καταγραφεί.

«Ο ιδιωτικός τομέας χρειάζεται περισσότερο προσοχή»

Πώς κρίνει όμως ο κ. Αμμολοχίτης ο οποίος όπως προαναφέρθηκε απασχολεί δεκάδες εργαζόμενους και πιστεύει ότι αυτοί αποτελούν τον κινητήριο μοχλό κάθε επιχείρησης, την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην αύξηση του κατώτατου μισθού;

«Θεωρώ ότι ο ιδιωτικός τομέας χρειάζεται περισσότερο προσοχή και επιβράβευση. Η αύξηση του κατώτατου μισθού των εργαζομένων είναι θετική, θα έπρεπε όμως να εντάσσεται στο πλαίσιο μια γενικότερης βοήθειας στον ιδιωτικό τομέα.

Οι συνεχείς αλλαγές στην φορολογία και τα ασφαλιστικά, δεν βοηθούν την επιχειρηματικότητα, ενώ χρειάζεται και αξιοκρατική πολιτική από τις τράπεζες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider