Συνεχίζει να προκαλεί ο Πολάκης τον Στουρνάρα: Θα περιμένω τρεις μέρες και μετά θα έρθω να κουβεντιάσουμε

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζει να προκαλεί ο Πολάκης τον Στουρνάρα: Θα περιμένω τρεις μέρες και μετά θα έρθω να κουβεντιάσουμε
Νέα «μηνύματα» στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, απευθύνει ο Παύλος Πολάκης.

Νέες προκλητικές «βολές» κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, απευθύνει ο Παύλος Πολάκης, λίγες μόλις ώρες μετά τη διαρροή σε ΜΜΕ του περιεχομένου του τηλεφωνήματος που είχε με τον ίδιο χθες Δευτέρα, στον απόηχο της σύσκεψης στην Τράπεζα της Ελλάδας για το δάνειο που του χορηγήθηκε από την Attica Bank.

Σε ανάρτησή του στο Facebook τα ξημερώματα της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απευθύνεται προς τον Γιάννη Στουρνάρα με τον χαρακτηρισμό «αρχιτραπεζίτα» και του δηλώνει, μεταξύ άλλων, πως θα περιμένει τρεις μέρες ώστε να ελέγξει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και τα άλλα δάνεια, στα οποία αναφέρθηκε κατά την συνομιλία τους, σημειώνοντας ότι διαφορετικά «θα’ρθω από εκεί να κουβεντιάσουμε από κοντά».

Παράλληλα ο Παύλος Πολάκης καταφέρθηκε κατά των δημοσιογράφων που τον επικρίνουν, μιλώντας για «παλληκάρια των βόθρων».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«- Και τώρα παλικάρια των βόθρων της "ενημέρωσης" που βγάλατε της ψυχής σας τη χολή δυο μέρες; Πιείτε την πορτοκαλάδα σας…

- Και τώρα κύριε Αρχιτραπεζίτα;;

Θα περιμένω τρεις μέρες να ελέγξετε και τα δάνεια που σας είπα στο τηλέφωνο. Μετά, αν δεν, θα’ρθω από κει να κουβεντιάσουμε από κοντά...

Η δολοφονία χαρακτήρα, η αλήτικη επίθεση εναντίον σε μένα και στην οικογένεια μου που εκτυλίχθηκε αυτές τις μέρες από όλο το σύστημα της διαπλοκής, δεν θα περάσει έτσι απλά κύριε Στουρνάρα! Έχετε ευθύνη να ελέγξετε με τον ίδιο τρόπο που κάνατε για μένα και τα άλλα τέσσερα δάνεια που σας είπα (καταρχήν)!».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider