Επιπλέον αλλαγές στο ασφαλιστικό ζητά το ΔΝΤ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Επιπλέον αλλαγές στο ασφαλιστικό ζητά το ΔΝΤ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Πρόσθετες μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό απαιτούνται, προκειμένου να επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα, επεσήμανε η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Τρόικα Delia Velculescu, μιλώντας σε επενδυτικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Bloomberg, το στέλεχος του ΔΝΤ υποστήριξε την πάγια θέση του Ταμείου, περί της ανάγκης μίας αξιoσημείωτης απομείωσης του Δημόσιου Χρέους. Όπως ανέφερε οι πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής στο μέτωπο αυτό δεν ήταν ικανές να αποκαταστήσουν τη βιωσιμότητα του Δημόσιου Χρέους της χώρας.

Συμπλήρωσε δε, ότι η αδύναμη δημοσιονομική θέση της Ελλάδος αποτελεί πρόκληση για την οικονομική πολιτική.

Η ίδια υποστήριξε ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν το επίπεδο του ανταγωνισμού διευκολύνοντας την είσοδο στην αγορά νέων επιχειρήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροδιαφυγή-οικονομικό έγκλημα: Εξπρές έλεγχοι και διώξεις - Στενότερη συνεργασία ΑΑΔΕ με «ελληνικό FBI»

Μπόνους μετεγκατάστασης στην περιφέρεια ύψους 10.000€ και προκαταβολή για τα έξοδα μετακίνησης

Εκτός τα δημοτικά τέλη από τους λογαριασμούς ρεύματος - Εξετάζεται η λύση της ΑΑΔΕ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider