Μακρόν κατά Τουρκίας: Κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μακρόν κατά Τουρκίας: Κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο
«Εκείνοι που παραβιάζουν θαλάσσιες ζώνες πρέπει να υφίστανται κυρώσεις» σχολίασε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ηχηρό μήνυμα κατά της Άγκυρας, με αφορμή τα όσα σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα, απέστειλε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν.

«Εκείνοι που παραβιάζουν θαλάσσιες ζώνες στην ανατολική Μεσόγειο πρέπει να υφίστανται κυρώσεις» προειδοποίησε ο Μακρόν, στρέφοντας τα βέλη του στην Τουρκία, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο Αιγαίο.

Θα ήταν σημαντικό λάθος για την Ευρωπαϊκή Ένωση να αφήσει την ασφάλεια στην ανατολική Μεσόγειο στα χέρια άλλων παραγόντων, κυρίως της Τουρκίας, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, ανεβάζοντας τους τόνους, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στο Παρίσι.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας πρόσθεσε ότι εκείνοι που παραβιάζουν θαλάσσιες ζώνες στην ανατολική Μεσόγειο πρέπει να υφίστανται κυρώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επέστρεψε - Φουλ επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ηγεσίες μικροκομματιδίων - Ζητά επανίδρυση και οργανωτική υπόσταση της δημοκρατικής παράταξης

Εφορία: Από ελεγκτικό κόσκινο εκατοντάδες φάκελοι μεταβίβασης πρώτης κατοικίας και χρηματικές γονικές παροχές

ΕΦΚΑ: Ρεκόρ έτους με 20.552 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον Σεπτέμβριο - Προβλέψεις για πάνω από 210.000 αιτήσεις το 2025

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider