Σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου ο Κόμπι Μπράιαντ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου ο Κόμπι Μπράιαντ
Ο θρύλος του ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών.

Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό από την είδηση πως ο θρύλος του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ, έχασε τη ζωή του έπειτα από συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια, όπως μετέδωσε το TMZ Sports.

O αστέρας του ΝΒΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα διεθνή μέσα, ταξίδευε μαζί με τουλάχιστον 3 επιβάτες, όταν το προσωπικό του ελικόπτερο κατέπεσε, συνετρίβη και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι οι επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Μπράιαντ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 41 ετών. Ο «Black Mamba» συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παικτών του στην ιστορία του ΝΒΑ, με 18 all star εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της 20χρονης καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, όπου θήτευσε αποκλειστικά στους Λος Άντζελες Λέικερς. O Μπράιαντ είχε επιλεγεί στον πρώτο γύρο του ντραφτ του 1996, ενώ στην τροπαιοθήκη του ξεχωρίζουν 5 πρωταθλήματα ΝΒΑ, 2 τίτλοι MVP τελικών και ένας κανονικής περιόδου (2008), και δύο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ΗΠΑ.

Μεταξύ των τιμών που του είχαν αποδώσει οι Λέικερς, ήταν η απόσυρση των φανέλων του με το Νο8 και το Νο24, κάτι που δεν είχαν επαναλάβει για κανέναν παίκτη στην ιστορία τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider