Δυο νέες απευθείας πτήσεις από Λονδίνο σε Χανιά και Καλαμάτα προσθέτει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα, η αεροπορική εταιρεία British Airways. Τα δρομολόγια σε Χανιά θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο ενώ σε Καλαμάτα κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

Επιπλέον, η British Airways για να καλύψει τον αυξημένο αριθμό των επιβατών κατά τους θερινούς μήνες ενισχύει τις πτήσεις της σε Σαντορίνη και Κέρκυρα, αυξάνοντας τις εβδομαδιαίες πτήσεις σε τέσσερις και έξι, αντίστοιχα.

Οι νέοι αυτοί προορισμοί προστίθενται στην μεγάλη λίστα πτήσεων της British Airways, η οποία περιλαμβάνει επίσης την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, την Κω, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, εξυπηρετώντας έτσι την πλειοψηφία των πιο δημοφιλών τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.

Σημειώνεται πως τα νέα δρομολόγια είναι διαθέσιμα προς κράτηση στο www.ba.com από χθες, ενώ οι πτήσεις και για τα δύο δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 30 Απριλίου 2016. Οι πτήσεις και στους δύο προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus Α319 και Α320, από τον αεροδρόμιο του Heathrow.