Γνώριμος των Αρχών το θύμα της δολοφονίας στην Αγ.Παρασκευή

Κώστας Παπαδόπουλος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γνώριμος των Αρχών το θύμα της δολοφονίας στην Αγ.Παρασκευή

Ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών, ο Β.Χ., παλιός γνώριμος των Αρχών, από ποινικές υποθέσεις (σ.σ. φέρεται να είχε εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών και εκβιασμών) είναι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.


Μία δολοφονία που, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών, έρχεται να προστεθεί στη λίστα του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στον κόσμο της νύχτας που ξεκίνησε με το «συμβόλαιο θανάτου» του Βασίλη Στεφανάκου στις αρχές του χρόνου.

Ήταν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας και ο γεννημένος το 1967 Β.Χ. βρίσκονταν στη θέση του οδηγού σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας Fiat, το οποίο είχε σταθμεύσει επί της οδού Νεαπόλεως, λίγα μέτρα από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πιθανώς είχε δώσει ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η πινακίδα του Ι.Χ. αυτοκινήτου «βγαίνει» σε όνομα γυναίκας, ηλικίας 60 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μία μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες προσέγγισε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τον συνοδηγό να ανοίγει πυρ και να πετυχαίνει τουλάχιστον τρεις φορές τον 51χρονο, ο οποίος σχεδόν ακαριαία έπεσε νεκρός. Μία από τις σφαίρες τον έχει βρει στο πρόσωπο.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχουν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider