Τασούλας: Τι συμβούλευσε τους νέους υπουργούς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τασούλας: Τι συμβούλευσε τους νέους υπουργούς
Ο ΠτΔ ους προέτρεψε να προσπαθήσουν να καταπολεμήσουν τρία πράγματα: την ευθυνοφοβία, την αναβλητικότητα και το ασίγαστο πάθος για δημοσιότητα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών και πριν την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία, που έλαβε χώρα στο Προεδρικό Μέγαρο, τους πλησίασε, ευχήθηκε καλή επιτυχία και τους προέτρεψε να προσπαθήσουν να καταπολεμήσουν τρία πράγματα: την ευθυνοφοβία, την αναβλητικότητα και το ασίγαστο πάθος για δημοσιότητα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΑΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

ΜΜΜ: Τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φθορές και επιθέσεις σε ελεγκτές - Η κοινωφελής εργασία

Τα «αναχώματα» του ΕΦΚΑ για να υποχωρήσει το κύμα εξόδου προς την σύνταξη της τελευταίας 6ετίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider