Γεραπετρίτης: Επικοινωνία του ΥΠΕΞ με τον Πατριάρχη Αντιοχείας για τις εξελίξεις στη Συρία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γεραπετρίτης: Επικοινωνία του ΥΠΕΞ με τον Πατριάρχη Αντιοχείας για τις εξελίξεις στη Συρία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε την ανάγκη να σταματήσουν όλες οι θηριωδίες κατά των αμάχων και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Ελλάδας να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Συρία.

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Μακαριώτατο Ιωάννη Ι, Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής, είχε ο υπουργός Εξωτερικών Γεώργιος Γεραπετρίτης.
Στο επίκεντρο της συνομιλίας οι τελευταίες εξελίξεις στη Συρία ενώ ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών τόνισε την επείγουσα ανάγκη για εθνική ενότητα και ειρηνική συνύπαρξη και υπογράμμισε τη σημασία της διασφάλισης της προστασίας όλων των εθνικών και θρησκευτικών κοινοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανικών πληθυσμών.

Ο κ. Γεραπετρίτης υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να σταματήσουν όλες οι θηριωδίες κατά των αμάχων και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Ελλάδας να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Συρία, τονίζοντας τη δέσμευση της τελευταίας για σεβασμό του διεθνούς δικαίου, συμμετοχικότητα και αποφυγή ξένης παρέμβασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ιδιωτικό χρέος: Πρεμιέρα στις 20 Μαΐου για το Μητρώο Παρακολούθησης οφειλών

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά - Ποιες χώρες απολαμβάνουν baby boom

Ποιος είναι ο αμερικανικός όμιλος που «βάζει πόδι» στην ελληνική αγορά πολυετούς κατοικίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider