Τραγωδία στην Ινδία: 116 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε θρησκευτική συνάθροιση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τραγωδία στην Ινδία: 116 άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε θρησκευτική συνάθροιση
Στους 116 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από το ποδοπάτημα σε μια θρησκευτική συνάθροιση Ινδουιστών στη βόρεια Ινδία, δήλωσε ένας αξιωματούχος στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Στους 116 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από το ποδοπάτημα σε μια θρησκευτική συνάθροιση Ινδουιστών στη βόρεια Ινδία, δήλωσε ένας αξιωματούχος στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, σε νεότερο προσωρινό απολογισμό του τραγικού συμβάντος.

Ένας άλλος αξιωματούχος, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, έκανε λόγο για 96 νεκρούς.

Αξιωματούχοι συνεχίζουν να εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Το συμβάν συνέβη σε ένα χωριό στην περιοχή Χάθρας, περίπου 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Νέο Δελχί, στη βόρεια Ινδία, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές.

Μη επαληθευμένα βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πτώματα στοιβαγμένα στο έδαφος έξω από ένα τοπικό νοσοκομείο. Ο πρωθυπουργός του κρατιδίου διέταξε έρευνα για το περιστατικό.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Οι μετανάστες «ανέστησαν» την Γηραιά Ήπειρο - Αυξήθηκε στα 450 εκατομμύρια ο πληθυσμός της ΕΕ το 2025

Λιανεμπόριο: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων – Οι προσδοκίες και οι «παγίδες»

Οι καλεσμένοι της JP Morgan στην Αθήνα και το τραπεζικό «μενού»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider