Συνελήφθησαν 13 άτομα για τη φωτιά στην Ύδρα - Κατασχέθηκε η θαλαμηγός

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνελήφθησαν 13 άτομα για τη φωτιά στην Ύδρα - Κατασχέθηκε η θαλαμηγός
Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα προχώρησαν οι αρχές

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα προχώρησαν οι αρχές, ενώ κατασχέθηκε η θαλαμηγός από την οποία φέρονται να εκτοξεύθηκαν τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Τα 13 άτομα μεταφέρθηκαν στο τμήμα Σαρωνικού μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από τα βεγγαλικά που εκτόξευσαν οι επιβάτες της θαλαμηγού. Η Πυροσβεστική αφού εξέτασε τα στίγματα των πλοίων που έπλεαν στην περιοχή προχώρησε στην κατάσχεση του σκάφους. Όπως καταγγέλλουν οι εποχικοί πυροσβέστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «η φωτιά προκλήθηκε από σκάφος που πετούσε πυροτεχνήματα και καίει το μοναδικό πευκοδάσος του νησιού, σε δύσβατο σημείο, που δεν έχει δρόμο».

Η επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Συνελήφθησαν σήμερα, 22 Ιουνίου 2024, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), του Πυροσβεστικού Σώματος, δεκατρείς (13) ημεδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Μπίστι, στο νησί της Ύδρας, τις βραδινές ώρες, χθες, 21 Ιουνίου 2024.

Οι προαναφερόμενοι θα οδηγηθούν αύριο το πρωί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργάνη: Απολύθηκαν ή παραιτήθηκαν 1 εκατομμύριο μισθωτοί στην εκπνοή του 2025

Οι γιατροί προτείνουν άφθονα λαχανικά αλλά οι τιμές στα ράφια απλησίαστες!

Έως 1.300 ευρώ για σύνδεση με την αποχέτευση: Ποιοι δικαιούνται την επιδότηση και τι καλύπτει

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider