Γιαννακοπούλου: Εκτός γραμμής Ανδρουλάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ - Θα υπερψηφίσει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιαννακοπούλου: Εκτός γραμμής Ανδρουλάκη για τα μη κρατικά ΑΕΙ - Θα υπερψηφίσει
Τα μη κρατικά είναι θέση του κόμματος και του Συνεδρίου. Συμφωνώ με το νομοσχέδιο, αναφέρει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός γραμμής Νίκου Ανδρουλάκη για το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, εμφανίζεται η Νάντια Γιαννακοπούλου. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με συνέντευξη της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» διαχωρίζει την θέση της από τον πρόεδρο του κόμματος- ο οποίος δήλωσε ότι θα καταψηφίσει- κάνοντας γνωστό ότι θα υπερψηφίσει τον νόμο.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα, «τα μη κρατικά είναι θέση του κόμματος και του Συνεδρίου. Συμφωνώ με το νομοσχέδιο. Για εμένα είναι θέμα συνείδησης και δεν υπάρχει περίπτωση να το καταψηφίσω».

Πάντως η βουλευτής απέφυγε να απαντήσει αν η ίδια ή και άλλοι βουλευτές του κόμματος έχουν ζητήσει τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, πριν από την ψήφιση του νόμου στη Βουλή.

Η θέση της κ. Γιαννακοπούλου σαφέστατα αποτελεί διαφοροποίηση από την γραμμή Ανδρουλάκη και έρχεται σε μια στιγμή που σύμφωνα με πληροφορίες εντός του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν φωνές που ζητούν τη σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Οµάδας, ώστε να υπάρξει συζήτηση και ενηµέρωση για τα µη κρατικά πανεπιστήµια, καθώς πρόκειται για µια θέση που το κόµµα έχει υιοθετήσει από την περίοδο της αρχηγίας του Γ. Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider