Αγρότες: Θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, μετά την ολονυχτία στο Σύνταγμα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγρότες: Θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, μετά την ολονυχτία στο Σύνταγμα
Στην πλατεία Συντάγματος διανυκτέρευσαν οι αγρότες που έφτασαν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους αλλά και άλλα μέσα, ώστε να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που έλαβε χώρα την Τρίτη.

Στην πλατεία Συντάγματος διανυκτέρευσαν οι αγρότες που έφτασαν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους αλλά και άλλα μέσα, ώστε να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν σύμφωνα με εκτιμήσεις 6.500 διαδηλωτές, αλλά και περισσότερα από 160 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, με αίτημα την αύξηση των μέτρων στήριξης.

Σήμερα, από τις 11 το πρωί οι αγρότες αναμένεται να πάρουν συντεταγμένα τον δρόμο της επιστροφής, προετοιμάζοντας νέες γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα. Εκεί θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους και τους τρόπους με τους οποίους θα κινηθούν. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων, οι αγρότες προσανατολίζονται είτε σε αποκλεισμό δρόμων, είτε θα προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης.

Η αναχώρηση των αγροτών από την πρωτεύουσα θα γίνει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η άφιξή τους. Όσοι είχαν φτάσει στην Αθήνα με λεωφορεία αναχώρησαν χθες το βράδυ. Την ίδια στιγμή σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αποχώρηση των τρακτέρ από το κέντρο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider