Το Κατάρ ανακοίνωσε συμφωνία Χαμάς - Ισραήλ για παροχή βοήθειας σε αμάχους και ομήρους

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Κατάρ ανακοίνωσε συμφωνία Χαμάς - Ισραήλ για παροχή βοήθειας σε αμάχους και ομήρους
Το Ισραήλ και η Χαμάς, που είναι σε πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας, κατέληξαν σε συμφωνία σήμερα για να εισέλθει ανθρωπιστική βοήθεια για τον πληθυσμό του πολιορκούμενου παλαιστινιακού θύλακα.

Το Ισραήλ και η Χαμάς, που είναι σε πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας, κατέληξαν σε συμφωνία σήμερα για να εισέλθει ανθρωπιστική βοήθεια για τον πληθυσμό του πολιορκούμενου παλαιστινιακού θύλακα και φάρμακα για τους Ισραηλινούς ομήρους, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στη Ντόχα ανακοίνωσε σήμερα την «επιτυχία της διαμεσολάβησης» που πραγματοποιήθηκε από κοινού από το Κατάρ και τη Γαλλία στην «επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, που προβλέπει ότι φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια πρόκειται να παρασχεθούν στους αμάχους στη Γάζα σε αντάλλαγμα για την παράδοση των φαρμάκων που χρειάζονται οι Ισραηλινοί όμηροι».

Τα φάρμακα και ένα φορτίο με ανθρωπιστική βοήθεια θα αναχωρήσουν από τη Ντόχα αύριο, Τετάρτη, για την αιγυπτιακή πόλη Αρίς ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή τους στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ματζέντ αλ Ανσάρι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Οι τράπεζες προετοιμάστηκαν και αναμένουν τη ρύθμιση

Γιατί θα τρώμε όλο και περισσότερα έντομα - Αλματώδης η ανάπτυξη της αγοράς μέχρι το 2030

Ποδόσφαιρο: Ξεπέρασαν τα 5 δισ. δολ. οι μεταγραφές στην Ευρώπη - Που βρίσκουν τα χρήματα οι ομάδες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider