Κουτσούμπας: Το 2024 να φέρει ειρήνη στην Παλαιστίνη, ειρήνη στον κόσμο, με νέους δυναμικούς αγώνες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουτσούμπας: Το 2024 να φέρει ειρήνη στην Παλαιστίνη, ειρήνη στον κόσμο, με νέους δυναμικούς αγώνες
Στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, ο γγ της ΚΕ του κόμματος, άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας.

Στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, άκουσε λίγο πριν από το μεσημέρι τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τη παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κουτσούμπας ευχήθηκε εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ «χρόνια πολλά και καλή χρονιά», εκφράζοντας παράλληλα «μία ακόμα φορά την αλληλεγγύη μας προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό, που ιδιαίτερα τους δύο τελευταίους μήνες δολοφονείται από ένα κράτος-δολοφόνο, το Ισραήλ, με τη σύμφωνη γνώμη των συμμάχων του, με ευθύνη των ΗΠΑ και άλλων ισχυρών καπιταλιστικών κρατών της ΕΕ, γι' αυτό και ο ελληνικός λαός, η ελληνική νεολαία βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ πρόσθεσε ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτό το μακελειό και στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη, «όπου κάθε μέρα αθώα παιδιά, γυναίκες, υπέργηροι άνθρωποι, άμαχοι σε τελευταία ανάλυση, να γίνονται θύματα των βομβαρδισμών και αυτού του ολοκαυτώματος που δημιουργεί το κράτος του Ισραήλ», όπως σημείωσε.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ τώρα που τελειώνει ο παλιός ο χρόνος, το 2023 και έρχεται ένας καινούργιος χρόνος υπόσχεται ότι θα είναι στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης. «Να είναι πιο ευτυχισμένο το 2024, με ειρήνη στην περιοχή, με ειρήνη στην Παλαιστίνη, ειρήνη στον κόσμο, με νέους δυναμικούς αγώνες, με την αλληλεγγύη και την κοινή δράση των λαών ενάντια στον εχθρό, τον ιμπεριαλισμό, στον καπιταλισμό, σε όλους αυτούς που δολοφονούν τη ζωές μας, που δολοφονούν τα παιδιά μας. Καλή χρονιά να έχουμε! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider