Εθνική οδός Αθηνών – Πατρών: Κανονικά και από τα δύο ρεύματα η κυκλοφορία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εθνική οδός Αθηνών – Πατρών: Κανονικά και από τα δύο ρεύματα η κυκλοφορία
Κανονικά και από τα δύο ρεύματα κίνησης διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της Αιγιάλειας,

Κανονικά και από τα δύο ρεύματα κίνησης διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της Αιγιάλειας, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αποκατάσταση των προβλημάτων που είχαν προκαλέσει την περασμένη Δευτέρα οι λασπορροές και τα φερτά υλικά από καμμένες περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την αποκατάσταση των προβλημάτων η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, από το σταθμό διοδίων του Ελαιώνα στο 163,5ο χιλιόμετρο, έως το 160,6ο χιλιόμετρο, γινόταν μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider