Νόαμ Κατς: Η Ελλάδα είναι πύλη στην Ευρώπη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νόαμ Κατς: Η Ελλάδα είναι πύλη στην Ευρώπη
Χαρακτήρισε την Ελλάδα και την Κύπρο πολύτιμους εταίρους του Ισραήλ στην περιοχή. Δήλωσε ότι οι σχέσεις Ελλάδας -Ισραήλ είναι στρατηγικές και ισχυρές.

Η Ελλάδα είναι πύλη στην Ευρώπη και το Ισραήλ είναι μια ισχυρή δύναμη στη Μέση Ανατολή, τόνισε ο πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς μιλώντας σε πάνελ στο 1ο Αμερικανικό Μεσογειακό Επενδυτικό Φόρουμ (American Mediterranean Investment Forum) που διοργάνωσε το Joseph Sassoon Group.

Χαρακτήρισε την Ελλάδα και την Κύπρο πολύτιμους εταίρους του Ισραήλ στην περιοχή. Δήλωσε ότι οι σχέσεις Ελλάδας -Ισραήλ είναι στρατηγικές και ισχυρές.

Σε ό,τι αφορά την ενέργεια, είπε πως σήμερα το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) είναι η προτιμώμενη εναλλακτική και το ενδιαφέρον του Ισραήλ εστιάζεται στην εξεύρεση ενός ασφαλούς λιμένα για την είσοδό του στην Ευρώπη και στην Ελλάδα υπάρχουν υποδομές, αναφερόμενος παράλληλα στο σχέδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης των τριών χωρών.

Κατά τον Νόαμ Κατς, υπάρχει αύξουσα επιχειρηματική δυναμική στην Ελλάδα και Ισραηλινοί επενδυτές έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πομπέο: Εξαιρετική η συνεργασία των ΗΠΑ με Ελλάδα και Κύπρο

Γιώργος Τσούνης: Οι καλύτερες ημέρες της Ελλάδας είναι μπροστά

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider