Καβάλα: Αντιαρματική νάρκη βρέθηκε 25 μέτρα από την παραλίας της Κάρυανης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Καβάλα: Αντιαρματική νάρκη βρέθηκε 25 μέτρα από την παραλίας της Κάρυανης
Με τον εντοπισμό του η Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημέρωσε τη Ναυτική Διοίκηση Βόρειας Ελλάδας για τις δικές της ενέργειες.

Σε κατάσταση εκτεταμένης οξείδωσης, βρέθηκε αντιαρματική νάρκη 25 μέτρα από την ακτή της παραλίας της Κάρυανης στην Καβάλα και σε βάθος περίπου δύο μέτρων, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Το πυρομαχικό, εντοπίστηκε σε βραχώδη βυθό παραπλεύρως του αλιευτικού καταφυγίου, ενώ όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, με τον εντοπισμό του χθες το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή Καβάλας ενημέρωσε τη Ναυτική Διοίκηση Βόρειας Ελλάδας για τις δικές της ενέργειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider