Κατερίνη: Ακινητοποιήθηκε τρένο με 58 επιβάτες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κατερίνη: Ακινητοποιήθηκε τρένο με 58 επιβάτες
Ακινητοποιημένη στην Κατερίνη παραμένει η αμαξοστοιχία 12591 η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Λάρισα.

Ακινητοποιημένη στην Κατερίνη παραμένει η αμαξοστοιχία 12591 η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Λάρισα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, το τρένο, με 58 επιβάτες, ακινητοποίηθηκε λόγω παντογράφου εκτός λειτουργίας από κλαδιά στη γραμμή και σπασμένου υαλοπίνακα στην καμπίνα μηχανοδήγησης.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, αναμένονται μεγάλες καθυστερήσεις στον Προαστιακό Θεσσαλονίκη – Λάρισα και θα δρομολογηθούν λεωφορεία για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σε νέα φάση η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή - Πόσο θα αντέξει το Ιράν;

Μπορεί η Ελλάδα να ξεμείνει από καύσιμα; Το «προηγούμενο» που ανησύχησε την αγορά

Κατώτατος μισθός: Οι γεωπολιτικές εξελίξεις «ψαλιδίζουν» την πιο γενναία αύξηση - Το επικρατέστερο σενάριο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider