Τεμπονέρας (ΣΥΡΙΖΑ): Το πρόγραμμα μας, ρεαλιστικό, βιώσιμο, άμεσα εφαρμόσιμο, λύση στα προβλήματα της πλειοψηφίας

Newsroom
Μοιράσου το
Τεμπονέρας (ΣΥΡΙΖΑ): Το πρόγραμμα μας, ρεαλιστικό, βιώσιμο, άμεσα εφαρμόσιμο, λύση στα προβλήματα της πλειοψηφίας
Ο κ. Τεμπονέρας δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της θέσης του συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής «που θα τρέξει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην τρέχουσα περίοδο».

«Στόχος της επιτροπής είναι να αποδείξει στους Έλληνες πολίτες όχι μόνο ότι λάβαμε το μήνυμα των προηγούμενων εκλογών, αλλά να επανασυστηθούμε μέσω τους προγράμματος μας, ενός προγράμματος ρεαλιστικού, βιώσιμου, άμεσα εφαρμόσιμου, ενός προγράμματος που πράγματι μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της λαϊκής πλειοψηφίας», δήλωσε ο συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δικηγόρος-εργατολόγος, Διονύσης Τεμπονέρας, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της επιτροπής υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τεμπονέρας δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της θέσης του συντονιστής της Εκλογικής Επιτροπής «που θα τρέξει την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην τρέχουσα περίοδο». Προανήγγειλε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν δράσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «προκειμένου να επικοινωνήσουμε με καλύτερο τρόπο το πρόγραμμα». «Έχουμε θέσεις που πράγματι μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν τέλος σε αυτό το μεγάλο αδιέξοδο και στην πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα. Υπό την έννοια αυτή αισιοδοξούμε ότι θα έχουμε ένα απολύτως καλύτερο αποτέλεσμα στις αμέσως επόμενες εκλογές», σημείωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τσίπρας για εκλογές: Να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο παντοδυναμίας μιας ανεξέλεγκτης Δεξιάς

Ανδρουλάκης: Ο πραγματικός φόβος είναι η παντοδυναμία του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη

Μητσοτάκης: Ζητώ μια ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider