Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος o Γεωργιάδης για ψεύτικο e-mail σε μεσιτικά γραφεία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος o Γεωργιάδης για ψεύτικο e-mail σε μεσιτικά γραφεία
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε ο Άδ. Γεωργιάδης για ηλεκτρονικό μήνυμα που του αποδίδεται και είναι ψεύτικο.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης για ηλεκτρονικό μήνυμα που του αποδίδεται και είναι ψεύτικο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός: «Κάποιος απατεώνας έχει στείλει αυτό το μνμ σε μεσιτικά γραφεία. Πέραν το ότι το μέιλ που μου αποδίδεται είναι ψεύτικο, δηλώνω ότι ουδέποτε έχω κάνει τέτοιο αίτημα. Προσφεύγω άμεσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. Τί άλλο θα σκεφθούν αναρωτιέμαι…».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μητσοτάκης: Τα έξι νέα μέτρα για τη στέγαση - Περιορισμοί στο Airbnb, ρύθμιση για δάνεια σε ελβετικό φράγκο

Έγραψε ιστορία ο Έλον Μασκ: Πρώτος άνθρωπος με πλούτο 600 δισ. δολαρίων

Έρχεται η σούπερ φορολοταρία: Θα μοιράσει 100.000 ευρώ σε τυχερούς φορολογούμενους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider