Θεοδωρικάκος: Το Spiegel ζητά συγγνώμη, ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: Το Spiegel ζητά συγγνώμη, ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται
Η αξιωματική αντιπολίτευση ακόμα και τώρα δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πράξει το ίδιο, τόνισε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη.

«Το Spiegel ζητά συγγνώμη, ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα social media σχετικά με την αναδίπλωση του γερμανικού περιοδικού για τα όσα είχε υποστηρίξει το καλοκαίρι όσον αφορά τη νησίδα στον Εβρο.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου:«Ακόμα και το Spiegel ζητά σήμερα συγγνώμη για τα όσα έγραφε τον Αύγουστο σχετικά με τη νησίδα του Έβρου και τον δήθεν θάνατο του 5χρονου κοριτσιού. Είχε, άλλωστε, πράξει το ίδιο και η εμπλεκόμενη ΜΚΟ. Δυστυχώς, η αξιωματική αντιπολίτευση συνεχίζει να κρύβεται. Ακόμα και τώρα δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πράξει το ίδιο. Γιατί η αλήθεια είναι πως η Ελληνική Αστυνομία την χρονιά που μας αποχαιρετά απέτρεψε την είσοδο 250.000 παράνομων μεταναστών. Προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

Καλή χρονιά στην πατρίδα μας. Με αλήθεια και σύνεση από όλους, για την προκοπή όλων των Ελλήνων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποντάρουν Ελλάδα και για το καλοκαίρι του 2026 οι αεροπορικές

Αγγελίες εργασίας: Ποιες ειδικότητες έχει ανάγκη η ελληνική αγορά και ποιες αναζητά η Ευρώπη - Πως «φιλτράρονται» τα βιογραφικά

Ενεργειακή Φτώχεια: Το κρυφό κοινωνικό κόστος πίσω από το φως και τη θέρμανση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider