Τραμπ: Έσωσα τις γιορτές - Λέτε «Καλά Χριστούγεννα» εξαιτίας μου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: Έσωσα τις γιορτές - Λέτε «Καλά Χριστούγεννα» εξαιτίας μου
«Θα ξαναπείτε τη λέξη "Χριστούγεννα". Το λέμε και πάλι με υπερηφάνεια. Αν και θα προσπαθήσουν να βγάλουν ξανά αυτή τη λέξη από το λεξιλόγιο».

Μία άγνωστη ιστορία, στην οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είχε ισχυριστεί ότι είχε σώσει τα Χριστούγεννα και τη σχετική ευχή από τους Δημοκρατικούς έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο τέως Αμερικανός πρόεδρος, αγαπάει πολύ τα Χριστούγεννα και είχε αναφέρει πως οι Δημοκρατικοί διεξάγουν «πόλεμο κατά των Χριστουγέννων» θέλοντας να εξαφανίσουν τη γιορτή από το ημερολόγιο.

Παράλληλα, πιστεύει ότι οι άνθρωποι άρχισαν να λένε ξανά «Καλά Χριστούγεννα» εξαιτίας της επιρροής του και σε περσυνή του συνέντευξη, ισχυρίστηκε ότι αυτός επανέφερε το κοινό ρητό.

«Ήταν ντροπιαστικό για τα καταστήματα να μη λένε "Καλά Χριστούγεννα". Βλέπατε αυτές τις μεγάλες αλυσίδες, που θέλουν τα χρήματά σας, αλλά δε θέλουν ευχηθούν. Και θα χρησιμοποιούσαν κόκκινα και θα χρησιμοποιούσαν λευκά και χιόνι, αλλά και πάλι δε θα ευχόντουσαν. Όταν άρχισα να κάνω προεκλογική εκστρατεία, είπα: θα ξαναπείς "Καλά Χριστούγεννα". Και τώρα οι άνθρωποι το λένε. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μέρος αυτού που έκανα, το έλεγα συνέχεια εκείνη την περίοδο ... Σας λέω, το επαναφέραμε πολύ γρήγορα» υπογράμμισε ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, η φράση «Καλά Χριστούγεννα» είναι «μέρος της αμερικανικής κουλτούρας».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χριστουγεννιάτικα «καλά νέα» σε ένα κόσμο γεμάτο λόγους ανησυχίας για το 2023

Μητσοτάκης: Ευχές για τα Χριστούγεννα και προτάσεις για βιβλία

Το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Νέας Υόρκης έχει περισσότερα από 50.000 λαμπάκια

gazzetta
gazzetta reader insider insider