La Repubblica: H βελγική δικαιοσύνη ζήτησε το «πάγωμα» δυο λογαριασμών του Παντσέρι

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
La Repubblica: H βελγική δικαιοσύνη ζήτησε το «πάγωμα» δυο λογαριασμών του Παντσέρι
Η βελγική δικαιοσύνη ζήτησε από τους Iταλούς δικαστικούς να «παγώσουν» δυο τραπεζικούς λογαριασμούς του Αντόνιο Παντσέρι και της κόρης του, της Σίλβια Παντσέρι, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica.

Η βελγική δικαιοσύνη ζήτησε από τους Iταλούς δικαστικούς να «παγώσουν» δυο τραπεζικούς λογαριασμούς του Αντόνιο Παντσέρι και της κόρης του, της Σίλβια Παντσέρι, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica. Στους συγκεκριμένους λογαριασμούς είναι πιθανό να κατατέθηκαν χρήματα που καταβλήθηκαν για δωροδοκίες, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιά ιταλική εισαγγελία πρόκειται να αναλάβει την όλη πρωτοβουλία, αλλά πιθανόν να είναι δικαστικοί της Λομβαρδίας, που έχει πρωτεύουσα το Μιλάνο. Υπενθυμίζεται ότι στην Ιταλία διεξάγονται ήδη έρευνες σε επτά «ύποπτους» λογαριασμούς του Παντσέρι, της κόρης του, του Φραντσέσκο Τζόρτζι και του συνδικαλιστή Λούκα Βιζεντίνι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στέγη: Περισσότερα σπίτια, όχι μόνο επιδόματα το 2026

Λειψυδρία 2026: 771 εκατ. κυβικά νερού, αλλά δεν αρκούν – Πού είναι το πρόβλημα

Τα 3 νέα pass του Ιουνίου και το έκτακτο επίδομα για τις οικογένειες με παιδιά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider