Ρομά: Φωτιά σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο – Επεισόδια σε Ρόδο και Χαλκίδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρομά: Φωτιά σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο – Επεισόδια σε Ρόδο και Χαλκίδα
Οι συρμοί 1324 και 1325 δεν μπορούν να περάσουν από τον σιδηροδρομικό σταθμό Ασπροπύργου λόγω φωτιάς σε καταυλισμό και τις γραμμές.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο και επεισόδια σημειώθηκαν στη Ρόδο με τους Ρομά να ξεσπούν για τον θάνατο του 16χρονου, που κατέληξε σήμερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Εξαιτίας της φωτιάς οι συρμοί 1324 και 1325 δεν μπορούν να περάσουν από τον σιδηροδρομικό σταθμό Ασπροπύργου και επιστρέφουν σε προηγούμενους σταθμούς. Οι συρμοί επιστρέφουν σε προηγούμενους σταθμούς ενώ σε αναμονή είναι η κυκλοφορία των επόμενων δρομολογίων της γραμμής.

Επεισόδια σε Ρόδο και Χαλκίδα

Παράλληλα, κλειστός είναι ο περιφερειακός δρόμος έξω από τον καταυλισμό των Ρομάστην περιοχή «Καρακόνερο», στην Ρόδο, με τοπικά μέσα να αναφέρουν πως ομάδα Ρομά έχουν ανάψει φωτιά στον δρόμο. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου.

Νωρίτερα το απόγευμα Ρομά άναψαν φωτιές κοντά στον καταυλισμό της Χαλκίδας στην περιοχή Καμάρες. Συγκεκριμένα οι Ρομά άναψαν φωτιές και πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της Χαλκίδας διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του 16χρονου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» - Προσωρινές μεταβολές στα ΜΜΜ

Θεσσαλονίκη: Eπίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ

ΕΛΑΣ: Επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά σε Αχαΐα, Αγρίνιο και Σέρρες - 17 συλλήψεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider