Κιβωτός του Κόσμου: Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας στη ΜΚΟ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κιβωτός του Κόσμου: Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας στη ΜΚΟ
Στο μικροσκόπιο της Ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχουν μπει τα περιουσιακά στοιχεία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των στελεχών της ΜΚΟ

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την Κιβωτό του Κόσμου και στο οικονομικό πεδίο, καθώς στο μικροσκόπιο της Ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχουν μπει τα περιουσιακά στοιχεία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των στελεχών της ΜΚΟ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος θα ερευνήσει επίσης τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας που μέχρι να γίνουν οι αλλαγές στη διοίκηση, ήταν πρόεδρος του ΔΣ.

Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας στη ΜΚΟ

Σε εξέλιξη είναι από τη Δευτέρα ο έλεγχος της Οικονομικής Αστυνομίας στην Κιβωτό του Κόσμου, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά με εντολή δική του έχει παρέμβει η οικονομική αστυνομία και κάνει γενικευμένο έλεγχο σε ό,τι αφορά την οικονομική διαχείρηση στην ΜΚΟ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην εργαζόμενος σε δομή του ΜΚΟ κατέθεσε στην Εισαγγελία Ανηλίκων

Ανακοίνωση του νέου ΔΣ της «Κιβωτού του Κόσμου»: Μοναδικός γνώμονας η ευημερία των παιδιών

gazzetta
gazzetta reader insider insider