Αμερικανός ΥΠΑΜ: Ο ουκρανικός στρατός μπορεί να ανακαταλάβει τη Χερσώνα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αμερικανός ΥΠΑΜ: Ο ουκρανικός στρατός μπορεί να ανακαταλάβει τη Χερσώνα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Τα ρωσικά στρατεύματα είναι πιθανό να εγκαταλείψουν τη δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου, απ’ όπου η Μόσχα τις τελευταίες εβδομάδες απομακρύνει πολίτες.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν εξέφρασε σήμερα την πεποίθηση ότι ο ουκρανικός στρατός μπορεί να ανακαταλάβει τη Χερσώνα από τους Ρώσους.

«Σχετικά με το εάν οι Ουκρανοί μπορούν να ανακαταλάβουν τα υπόλοιπα εδάφη στη δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου και τη Χερσώνα, πιστεύω ακράδαντα ότι έχουν την ικανότητα να το κάνουν», δήλωσε ο Όστιν στη διάρκεια συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Άμυνας της Νότιας Κορέας.

Νωρίτερα σήμερα, ένας διορισμένος από τη Μόσχα αξιωματούχος στην περιοχή της Χερσώνας δήλωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα είναι πιθανό να εγκαταλείψουν τη δυτική όχθη του ποταμού Δνείπερου, απ’ όπου η Μόσχα τις τελευταίες εβδομάδες απομακρύνει πολίτες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Alter Ego αποκτά το 10% στα γυμναστήρια Alterlife έναντι 4,75 εκατ. ευρώ

Skroutz: Από garage company της Νέας Ιωνίας σε asset της Blackstone

Ζει στιγμές δόξας το κοτόπουλο των McDonald's

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider