Σοφιανός: Καμία αναμονή στην επίθεση που δέχεται ο λαός, το μήνυμα της απεργίας στις 9 Νοέμβρη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σοφιανός: Καμία αναμονή στην επίθεση που δέχεται ο λαός, το μήνυμα της απεργίας στις 9 Νοέμβρη
Ένας οργανωμένος και αποφασισμένος λαός να συγκρουστεί με τις συμπληγάδες που μας έχουν οδηγήσει εδώ» τόνισε το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καμία αναμονή στην επίθεση που δέχεται ο λαός μας, τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα στον ρ/σ Real Fm.

Υπογράμμισε ότι η απεργία στις 9 Νοεμβρίου «πρέπει να στείλει ένα μήνυμα και στη σημερινή κυβέρνηση και στις κυβερνήσεις που "ψήνονται", οι οποίες στο πλαίσιο των δεσμεύσεων σε ΕΕ-ΝΑΤΟ έχουν κάνει πανάκριβο εμπόρευμα το ρεύμα και έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το πλαίσιο των συνεπειών από τη συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο».

«Ένας οργανωμένος και αποφασισμένος λαός να συγκρουστεί με τις συμπληγάδες που μας έχουν οδηγήσει εδώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές, επισήμανε πως η ΝΔ και τα άλλα κόμματα με τους εκπροσώπους τους στην Επιτροπή «προσπάθησαν να μπει εντελώς στην άκρη η σοβαρή καταγγελία των συνεχόμενων υποκλοπών του τηλεφωνικού κέντρου της ΚΕ του ΚΚΕ» και κατήγγειλε το «άθλιο θεσμικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα όλοι να παρακολουθούνται».

Σχετικά με την ακρίβεια, ο Ν. Σοφιανός είπε ότι «είναι γελοία αυτά που ακούγονται για μέτρα που δήθεν θα υπερασπίσουν το λαϊκό εισόδημα το οποίο έχει τσακιστεί».

Ερωτηθείς, σχετικά, υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ «δεν θα είναι σε κανένα σενάριο μετεκλογικών συνεργασιών», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Πόσο καθαρά να το πούμε αυτό για να σταματήσουν οι σεναριολογίες που μπλέκουν το ΚΚΕ σε μια κυβέρνηση νέας ληστείας η οποία θα προκύψει είτε με το συνδυασμό του πρώτου με το δεύτερο, είτε και με κυβέρνηση "κοινής σωτηρίας" γιατί κι αυτό "παίζεται"».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider