WSJ: Ο Σεργκέι Μπριν αποσύρει όλες του τις επενδύσεις από τις επιχειρήσεις του Έλον Μασκ λόγω του παράνομου δεσμού με τη σύζυγο του

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
WSJ: Ο Σεργκέι Μπριν αποσύρει όλες του τις επενδύσεις από τις επιχειρήσεις του Έλον Μασκ λόγω του παράνομου δεσμού με τη σύζυγο του
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το μέγεθος των προσωπικών επενδύσεων του Μπριν στις επιχειρήσεις του Μασκ. 

Στην απόσυρση όλων των επενδύσεων του από τις επιχειρήσεις του Έλον Μασκ προχωράει ο συνιδρυτής της Google, Σεργέι Μπριν, μετά την είδηση πως ο CEO της Tesla είχε σύντομο «παράνομο δεσμό με την σύζυγο του Μπριν», σύμφωνα με το Bloomberg.

Την είδηση της προσωπική σχέσης αποκάλυψε η Wall Street Journal και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Έλον Μασκ είχε σχέση με την σύζυγο του Μπριν, Νικόλ Σάναχαν, στις αρχές Δεκεμβρίου, ενόσω βρίσκονταν στο Μαϊάμι, κάτι που έβαλε άδοξο τέλος στην φιλία του Μασκ με τον Μπριν, ο οποίος με τη σειρά του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο, μετά από 3 χρόνια γάμου.

Σημειώνεται πως η Σάναχαν φέρεται να ζητά περισσότερα από 1 δισ. δολάρια από τον Μπριν, ωστόσο οι δυο πλευρές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συνάψουν συμφωνία.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το μέγεθος των προσωπικών επενδύσεων του Μπριν στις επιχειρήσεις του Μασκ.

Αρνείται την σχέση ο Μασκ

Ο Έλον Μασκ αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τη σύζυγο του Σεργκέι Μπριν με ανάρτησή του στο Twitter, όπου σημείωσε πως το ρεπορτάζ ήταν αναληθές. Ο Μασκ σχολίασε ότι έχει δει τη σύζυγο του Μπριν δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές παρουσία άλλων ανθρώπων, και ότι δεν υπήρχε «τίποτα ρομαντικό» ανάμεσά τους . Ο Μασκ είπε επίσης ότι είναι ακόμα φίλος με τον Μπριν.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου με περιουσία που ανέρχεται στα 242 δισ. δολάρια, σύμφωνα με τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Ενώ ο Μπριν είναι ο όγδοος πλουσιότερος με περιουσία στα 94,6 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Twitter: Κατώτερα προσδοκιών αποτελέσματα τριμήνου - Δέχτηκε πλήγμα από τις «περιπέτειες» με τον Μασκ

North Evia-Samos Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα για την 2η φάση – Ολοκληρώθηκαν αμέσως οι αιτήσεις

Holzmann: Η ΕΚΤ θα αποδεχτεί την ύφεση προκειμένου να αναχαιτίσει τον πληθωρισμό

gazzetta
gazzetta reader insider insider