Η Gazprom πρότεινε τον Γκέρχαρντ Σρέντερ ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Gazprom πρότεινε τον Γκέρχαρντ Σρέντερ ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της
Την περασμένη εβδομάδα η ρωσική εταιρία πετρελαίου Rosneft ανακοίνωσε ότι ο κ. Σρέντερ την ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί της.

Η ρωσική εταιρία ενέργειας Gazprom πρότεινε σήμερα επισήμως τον πρώην καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ ως μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το περιοδικό Focus.

Την περασμένη εβδομάδα η ρωσική εταιρία πετρελαίου Rosneft ανακοίνωσε ότι ο κ. Σρέντερ την ενημέρωσε ότι δεν θα μπορέσει να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί της. Λίγες ημέρες πριν η Bundestag είχε αποφασίσει την στέρηση των προνομίων που απολάμβανε ως πρώην καγκελάριος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Νέα «Εξοικονομώ»: Σε ποιους απευθύνονται, τι αλλάζει, τα ποσά και οι προϋποθέσεις

Όλες οι δράσεις και τα επιδόματα του νέου Κοινωνικού Κλιματικού Ταμείου - Ποια είναι τα κριτήρια

Οι χώρες με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider