Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εστιατόριο - Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης του στην προσπάθεια να την σβήσει

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εστιατόριο - Τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης του στην προσπάθεια να την σβήσει
Πυροσβεστική
ο άνδρας διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο διακομίστηκε ιδιοκτήτης κεντρικού εστιατορίου της Θεσσαλονίκης, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο κατάστημά του, καθώς στην προσπάθεια να την σβήσει υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στις 2.45 το απόγευμα στην κουζίνα του εστιατορίου. Χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση του ιδιοκτήτη η φωτιά δεν επεκτάθηκε, ενώ δεν κινδύνευσαν θαμώνες του καταστήματος.

Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άδεια: Τι γίνεται αν δεν την πάρεις εντός του έτους - Τι αλλάζει από το 2026 και τι μπορεί να απαιτήσεις από τον εργοδότη

Λιανεμπόριο: Οι ξένες αλυσίδες που αναδιαμορφώνουν το σύγχρονο shopping

Φθηνή θέρμανση στο εξοχικό: Τρόποι για να μην «καίει» χρήματα τον χειμώνα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider