Αναβολή των συνομιλιών Ρωσίας-Ουκρανίας «βλέπει» ο Καλίν - Μη ρεαλιστικά τα ρωσικά αιτήματα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αναβολή των συνομιλιών Ρωσίας-Ουκρανίας «βλέπει» ο Καλίν - Μη ρεαλιστικά τα ρωσικά αιτήματα
Ο Ιμπραχίμ Καλίν, ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε απόψε ότι οι αντιπροσωπείες της Ουκρανίας και της Ρωσίας είναι απίθανο να συναντηθούν αύριο για συνομιλίες

Ο Ιμπραχίμ Καλίν, ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε απόψε ότι οι αντιπροσωπείες της Ουκρανίας και της Ρωσίας είναι απίθανο να συναντηθούν αύριο για συνομιλίες, προσθέτοντας ότι τα αιτήματα της Μόσχας προκειμένου να σταματήσει την εισβολή είναι «μη ρεαλιστικά».

«Πιθανότατα δεν θα συναντηθούν» αύριο, Τετάρτη, είπε ο Καλίν στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk. «Το πιο πιθανό είναι να αναβληθούν (οι συνομιλίες) για μια-δυο μέρες. Είμαστε σε επαφή με τις διαπραγματευτικές ομάδες», εξήγησε, προσθέτοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα σταματήσει την επίθεση όταν αντιληφθεί την οικονομική ζημία που προκαλείται στη Ρωσία.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κλήρωση 1.000 ευρώ σε 8.500 κατόχους προπληρωμένων καρτών επιδομάτων - Δείτε αν κερδίσατε

Πάνω από 148.000 προσλήψεις στο Δημόσιο μέχρι το 2029

Επιστροφή ενοικίου: Έφτασε η ώρα της πληρωμής - «Κλειδί» το ΙΒΑΝ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider