Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί παιδιών 5-11 ετών στο Παίδων Πεντέλης και στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αναστέλλονται οι εμβολιασμοί παιδιών 5-11 ετών στο Παίδων Πεντέλης και στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας»
Οι εμβολιασμοί των παιδιών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα θα πραγματοποιηθούν κανονικά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας.

Την αναστολή των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών στο Παίδων Πεντέλης και στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» για αύριο, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Γ.Ν. «Ασκληπιείο», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», ΓΝΠ «Τζάνειο», ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», ΠΓΝ «Αττικόν», Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

«Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν αύριο στα παραπάνω εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα ώστε να κλειστούν από την Επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού τα οποία θα αποσταλούν στους πολίτες με SMS» σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Αναλυτικά:

Όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν αύριο και μεθαύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και αύριο στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», αναστέλλονται. Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων "Αγία Σοφία" και "Π. & Α. Κυριακού", Γ.Ν. "Ασκληπιείο", Γ.Ν. Ελευσίνας "Θριάσιο", ΓΝΠ "Τζάνειο", ΓΝΔΑ "Αγία Βαρβάρα", ΠΓΝ "Αττικόν", Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν αύριο στα παραπάνω εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα ώστε να κλειστούν από την Επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού τα οποία θα αποσταλούν στους πολίτες με SMS.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αναστέλλονται την Τετάρτη οι εμβολιασμοί στους νομούς Αττικής και Εύβοιας

gazzetta
gazzetta reader insider insider