Συλλυπητήρια του ΣΕΒ για την απώλεια του Κάρολου Παπούλια, «ενός σπουδαίου Έλληνα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συλλυπητήρια του ΣΕΒ για την απώλεια του Κάρολου Παπούλια, «ενός σπουδαίου Έλληνα»
ΣΕΒ
«Τίμησε το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα και συνολικά τη δημόσια ζωή του τόπου μας» αναφέρει ο Σύνδεσμος για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Καρόλου Παπούλια, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΒ, σημειώνεται πως «η διοίκηση του ΣΕΒ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια ενός σπουδαίου Έλληνα, του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Με αίσθημα ανεπιτήδευτης πατριωτικής ευθύνης και προσφοράς, τίμησε το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα και συνολικά τη δημόσια ζωή του τόπου μας.

Πολιτικός σεμνός, ανθρώπινος και διορατικός, υπηρέτησε με συνέπεια τις αρχές της κοινωνικής και εθνικής συμφιλίωσης, του δημοκρατικού διαλόγου και της προσήλωσης στην ευρωπαϊκή ιδέα.

Κοσμοπολίτης, με πνεύμα ανοικτό και συνθετικό, πίστευε στον ρόλο της επιχειρηματικότητας ως συντελεστή ανάπτυξης και γέφυρα συνεννόησης μεταξύ των κρατών, και στήριξε ενεργά δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικής εξωστρέφειας.

Στους οικείους και στους συνεργάτες του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του Κάρολου Παπούλια - Τριήμερο δημόσιο πένθος

gazzetta
gazzetta reader insider insider