Ποινική δίωξη για γνωστό τράπερ - Βρέθηκαν στο σπίτι του ναρκωτικά, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποινική δίωξη για γνωστό τράπερ - Βρέθηκαν στο σπίτι του ναρκωτικά, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι
Αστυνομία
Bρέθηκαν στο σπίτι του ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι.

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών, ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον γνωστό τράπερ Light. Ο κατηγορούμενος, που παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο προκειμένου να δικαστεί, συνελήφθη επειδή ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας στο ζωνάρι του όπλο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, έπειτα από έρευνα βρέθηκαν στο σπίτι του ποσότητα ναρκωτικών, σφαίρες, μαχαίρι και τσεκούρι. Δεν εντοπίστηκαν, όμως, τα τρία όπλα που απεικονίζονται στην ανάρτηση του 26χρονου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο μουσικός είχε ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύντομο βίντεο όπου πόζαρε με όπλα, όμως μετά τις έντονες αντιδράσεις για την προέλευση των όπλων, το βίντεο «κατέβηκε». Ο τράπερ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τα όπλα που φαίνονται ήταν ψεύτικα και τα είχε στη ζώνη του για τις ανάγκες ενός βιντεοκλίπ που γυριζόταν σε κλαμπ στο Γκάζι.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί σε λίγο στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με όρους μετά τη δεύτερη απολογία

gazzetta
gazzetta reader insider insider