Βλάβη του ΟΤΕ στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βλάβη του ΟΤΕ στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΟΤΕ, η βλάβη είναι καλωδιακή και θα αποκατασταθεί μέχρι το απόγευμα.

Βλάβη του ΟΤΕ σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η εξυπηρέτηση πολιτών μέσω τηλεφωνικών γραμμών και μέσω του Διαδικτύου.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που επιπλέον αναφέρει ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΟΤΕ, η βλάβη θα αποκατασταθεί μέχρι το τέλος της ημέρας.

Σε επικοινωνία του insider.gr με τον ΟΤΕ εκπρόσωπος της εταιρείας διευκρίνισε ότι η βλάβη είναι καλωδιακή και αφορά μικρή μερίδα των καταναλωτών. Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη τεχνικοί και σύμφωνα με τον ΟΤΕ μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου και Διαδικτύου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικές δηλώσεις: Στον «αυτόματο» και με έκπτωση - Ποιες αλλαγές έρχονται το 2026

Σε διπλασιασμό των ξενοδοχείων της στην Ελλάδα ποντάρει η BWH Hotels

Έρχεται ρεκτιφιέ 24 εκατ. ευρώ στους δρόμους της Αθήνας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider