Ελλάδα
14-11-2021 | 11:43

Στο Βελιγράδι ο Κώστας Φραγκογιάννης - ΑΠΕ και διασυνδεσιμότητα στην ατζέντα του υφυπουργού

Newsroom
Μοιράσου το
Στο Βελιγράδι ο Κώστας Φραγκογιάννης - ΑΠΕ και διασυνδεσιμότητα στην ατζέντα του υφυπουργού
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο Βελιγράδι, στις 15 και 16 Νοεμβρίου.

Ο κ. Φραγκογιάννης θα έχει συναντήσεις με τη Σύμβουλο του Σέρβου Προέδρου για θέματα εξωτερικής Πολιτικής, Tatjana Jovic, με την ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, τον ΥΠΕΞ Nikola Selakovic και τον Υφυπουργό Nemanja Starovic, με την Υπουργό Ενέργειας Zorana Mihajlovic, με την Υπουργό Περιβάλλοντος Irena Vujovic καθώς και με τον Υφυπουργό Τουρισμού, Εμπορίου και Τηλεπικοινωνιών, αρμόδιο για θέματα εμπορίου Stevan Nikcevic. Κατά την παραμονή του στο Βελιγράδι, ο Υφυπουργός Κ. Φραγκογιάννης θα έχει, επίσης, συνάντηση με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Σερβία.

Στην ατζέντα των επαφών του κ. Υφυπουργού θα βρεθούν οι διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών και οι προοπτικές περαιτέρω εμβάθυνσής τους, ειδικά στους τομείς των ΑΠΕ και της διασυνδεσιμότητας, όπως επίσης και η επιχειρηματική παρουσία της Ελλάδας στη Σερβία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.